Welkom bij Hotel Sebastian's

Sebastian's: the place to be

Aan de Keizersgracht – één van de mooiste grachten in het hart van Amsterdam – vind je hotel/bar Sebastian’s - een eigentijds driesterren boutique hotel met een unieke, mondaine sfeer.

Service at it's best

De filosofie draait om het bieden van uitstekende service door betrokken en gemotiveerd personeel. Personeel dat er alles aan doet om de verwachtingen van de gasten te overtreffen.

Kamers

Sebastian's ademt een mystieke sfeer door de mix van zwoele, warme kleuren en fraaie texturen. De eigentijdse look and feel werd bedacht door de bekende binnenhuisarchitect Wim van de Oudeweetering.

Eten en Drinken

Sebastian's heeft geen 'eigen' restaurant, maar heeft een uitstekende selectie van lunchmenu's en een vers gemaakte soep van de dag. U kunt ook genieten van een verscheidenheid aan hapjes en hapjes, samen met een glas kwaliteitswijn of bier.

Het hotel

Of je nu voor zaken in de hoofdstad bent of voor het hippe Amsterdamse nachtleven: Sebastian’s is alleen al vanwege de centrale ligging, vlak bij de Jordaan met haar vele cafés en restaurants, de Haarlemmerstraat met haar scala aan winkels en meerdere, kleurrijke Amsterdamse markten, “The place to be”.

Menu
Bel
Locatie
Boek een kamer