buitenkant.jpg
musuemplein.jpg
amstel.jpg
bloemenmarkt.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hotel Sebastian's aan de Keizersgracht

Sebastian’s ligt in het hart van Amsterdam. Je slentert zo naar de levendige Haarlemmerstraat of de charmante 9 Straatjes met haar vele designwinkeltjes. Ook de Jordaan met haar verborgen hofjes, hippe winkeltjes en verleidelijke restaurants ligt praktisch om de hoek. Bij Sebastian’s ben je dicht bij alle highlights die Amsterdam te bieden heeft. Zoals het Anne Frank Huis, de Dam met het Koninklijk Paleis en het Nationaal Monument of shoppingmall Magna Plaza. Maar ook in de buurt van de gezellige Amsterdamse markten als de Noorder- en Westermarkt. Het Centraal Station ligt vlakbij, net als vele tramhaltes. Daarnaast is het mogelijk om bij ons fietsen te huren (op basis van beschikbaarheid).

Routebeschrijving


Openbaar vervoer


Vanaf Centraal Station

Bus
Ca. 1 minuut met de bus: lijn 18, 21 of 22 (richting Geuzenveld) en vervolgens vijf minuten lopen. Je stapt uit bij halte Buiten Brouwersstraat. Steek de straat over en loop door de Buiten Brouwersstraat Vanaf de halte steek je de straat over richting de Keizersgracht. Na ongeveer 3 minuten lopen is Hotel Sebastian’s aan je linkerhand (nummer 15).

Lopen
Het hotel ligt op ongeveer 12 minuten lopen vanaf het Centraal Station. (Klik hier voor een routebeschrijving).

Vanaf Schiphol met de Airport shuttlebus

Vanaf Schiphol vertrekt er een shuttlebus (laatste om 21:00 uur). Een enkele reis kost € 17,50. De bus stopt voor de deur van het hotel en haalt je desgewenst ook weer op. De reistijd bedraagt ongeveer 45 tot 60 minuten, omdat de bus onderweg bij diverse hotels stopt. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij vertrekhal 4 op in Schiphol. Wil je ook vertrekken met de shuttlebus vanaf het hotel, meld je dan een dag voor vertrek bij onze receptie. Zij melden je gewenste vertrektijd aan bij de shuttlebus.

 

Met de taxi


Vanaf Schiphol tot het hotel betaalt u tussen de € 30 en € 45. Het bedrag hangt af van ondermeer het tijdstip, tijdsduur en bagage. Hoewel de taxis gebruik maken van een taximeter, kunt u vooraf informeren naar de verwachte kosten, om er zeker van te zijn dat deze binnen de aangeven marge ligt. Neem altijd een taxi bij de officiele TCA-taxistandplaats. Een taxi vanaf het Centraal Station Amsterdam naar het hotel bedraagt € 7,50.

 

Met de auto


Vanaf Utrecht

Neem de A2 richting Amsterdam, kies vervolgens de A10 (Ring Amsterdam-West). Neem de afslag S105, Geuzenveld/Centrum. Rijd alsmaar rechtdoor op de Jan van Galenstraat, de brug over. Bij de stoplichten na de brug, op het Hugo de Grootplein, nog steeds een stukje rechtdoor. Bij de eerstvolgende stoplichten, rechtsaf de Nassaukade op. Bij het 1ste stoplicht linksaf en vandaar uit rechtdoor over de Rozengracht. Aan het einde van de Rozengracht zie je links de Westertoren. Na de Westertoren linksaf de Keizersgracht op. Sebastian’s zie je aan je rechterhand (nummer 15).

Vanaf Schiphol/Den Haag

Neem de de A4 richting Amsterdam, kies vervolgens de A10 (Ring Amsterdam-West). Neem de afslag S105, Geuzenveld/Centrum. Rijd alsmaar rechtdoor op de Jan van Galenstraat, de brug over. Bij de stoplichten na de brug, op het Hugo de Grootplein, nog steeds een stukje rechtdoor. Bij de eerstvolgende stoplichten, rechtsaf de Nassaukade op. Bij het 1ste stoplicht linksaf en vandaar uit rechtdoor over de Rozengracht. Aan het einde van de Rozengracht zie je links de Westertoren. Na de Westertoren linksaf de Keizersgracht op. Sebastian’s zie je aan je rechterhand (nummer 15).

Tripadvisor Travelers Choice 2020 best of the best Logo

 

 

Logo

Onze ongekende services

De filosofie draait om het bieden van uitstekende service door betrokken en gemotiveerd personeel.

Neem contact op