117-255-copy.jpg
buitenkant.jpg
hal-2.jpg
hal-99.jpg
kamer03.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

WELKOM BIJ HOTEL SEBASTIAN'S

OVERNACHTEN AAN DE KEIZERSGRACHT IN AMSTERDAM

Hotel aan de Keizersgracht

Aan de Keizersgracht – één van de mooiste grachten in het hart van Amsterdam – vindt u hotel Sebastian’s - een eigentijds driesterren boutique hotel met een unieke, mondaine sfeer. Een schitterende locatie en een bijzonder hotel. Een hotelovernachting in Amsterdam was nog nooit zo leuk.

Ontdek de stad, proef de sfeer en beleef de hoofdstad als geen ander. 

Uitstekende service & veilig verblijven

Onze filosofie draait om het bieden van uitstekende service door betrokken en gemotiveerd personeel. Personeel dat er alles aan doet om de verwachtingen van de gasten te overtreffen. Hotel Sebastian’s daagt u uit.

Tevens laten we u graag weten wat Sebastian’s doet om u en uw naasten veilig en wel te mogen verwelkomen. We houden u middels deze pagina graag op de hoogte.

Overnachten in Amsterdam

Hotel Sebastian's in Amsterdam ademt een mystieke sfeer door de mix van zwoele, warme kleuren en fraaie texturen. De eigentijdse look and feel werd bedacht door de bekende binnenhuisarchitect Wim van de Oudeweetering. Ervaar het oude Amsterdam in piekfijne staat en laat u meeslepen door de historische uitstraling van Hotel Sebastian’s.

Boekt u uw verblijf direct? Dan doet u dat gegarandeerd tegen de laagst mogelijke prijs. Bekijk hier onze unieke kamers en kies hetgeen dat bij u past.

Bekijk meer

Eten en Drinken

Hotel Sebastian's heeft geen 'eigen' restaurant, maar heeft een uitstekende selectie van lunchmenu's en een vers gemaakte soep van de dag. U kunt ook genieten van een verscheidenheid aan hapjes en hapjes, samen met een glas kwaliteitswijn of bier.

Tripadvisor Travelers Choice 2020 best of the best Logo

 

 

Logo

Onze ongekende services

De filosofie draait om het bieden van uitstekende service door betrokken en gemotiveerd personeel.


Neem contact op